Tekstvak:

Kalender 2017

Frimout:

Swingen, meezingen, een traantje wegpinken en daarna met een goed gevoel naar huis gaan. Dat zijn de ongeschreven regels die gelden tijdens een optreden van Frimout.
De Nederlandstalige popband rond de onvermoeibare frontman Stef Willems speelt op 5 jaar tijd meer dan 100 stomende optredens . Daarnaast scoren ze 10 dikke radiohits onder leiding van topproducer Steve Willaert (oa. Natalia en Will Tura). Begin 2017 komt hun debuutalbum uit. 2017 wordt meteen een echt feestjaar want de band viert zijn 5de verjaardag.
De liefdessong ‘Ninett’ is inmiddels uitgegroeid tot een instant-Radio2 klassieker en staat in de Vlaamse Top 100 allertijden. Maar ook‘Toffer dan tof’ en ‘Het huis waar ik woon’ worden luidkeels overal in het land meegebruld. Op de grens tussen kleinkunst en Nederpop tast de band zijn muzikale grenzen af.
Hun felgesmaakte live-shows bezorgen de band een live-reputatie om ‘u’ tegen te zeggen. Een volgepakte Oude Markt van Leuven, de Club tent van Pukkelpop 11-juli vieringen en parkfeesten allerhande doorheen het land: overal weten ze het publiek moeiteloos in te pakken met hun unieke mix van eigen popnummers en perfect uitgekiende covers.

Woensdag 05 juli 2017

Guy et les Michelins:

Guy et les Michelins’ nemen je mee op een reis richting Route de Soleil met op de radio alleen maar Franstalige hits. Een bouillabaisse van stijlen (disco, Rock, Blues, 80ties, slows …) gebracht door een ijzersterke liveband met tonnen ervaring, lieftallige backingvocalistes en een zanger (Guy, zijn echte naam) die van kinds af het Franstalige repertoire leerde op de campings aan de Ardéche.
Een greep uit hun repertoire zegt genoeg: Non non , rien n’a changé, Ca plane pour moi, Je t’aime moi non plus, Aline, Aux Champs Elisées, Les Divas du Dancing, Voyage Voyage, Ella Elle l’a, … en natuurlijk werd de Franse disco-god Claude François niet vergeten met o.a. Alexandrie Alexandra en Rio.
Smeer die stemmen en oefen die danspasjes voor een onvergetelijk anderhalf uur durend Frans nostalgisch Feest met Guy et les Michelins!

De Avonden vzw

Woensdag 12 juli 2017

Hammertime:

No no no no limits! Hammertime neemt u mee naar de tijd van pumping beats and de crazy colors of the 90’s! 
Lift your hands and voices, free your mind and join us, you can feel it in the air... Does it ring a bell? Do you wanna get funky? Then sing Hallelujah, 'cause Hammertime will get your party started! 
We. Like. To. party !!!!!

Woensdag 26 juli 2017

VC De Gies:

Omdat engels overroepen is......en het Nederlandstalige lied al te vaak in de vergeethoek wordt geduwd. 
Daarom, om het publiek zich van begin tot einde schor te laten schreeuwen, om de gemiddelde 30-plusser een flashback te bezorgen, om de cultuur-gaten bij de jongeren op te vullen, om de perfecte ambiance te bieden op uw feest, fuif, party of galabal,... brengt V.C. De Gies op een geheel eigenwijze manier een programma volgestouwd met Nederlandstalige hits uit de voorbije decennia, overgoten met een aanstekelijk sausje ambiance waarbij zweet noch stembanden gespaard worden. 
De Gies, dat zijn wij, toevallig allen de prachtige naam ‘Gie’ drachtig. En V.C. staat noch voor Volley- noch Voetbal Club, maar uiteraard voor ‘VLAAMSE COVERBAND’. ... en mét ambiance garantie!

Woensdag 19 juli 2017

VU: De Avonden vzw

Created by: Kristof U.

IN SAMENWERKING MET:

foto van Zomeravonden Hoevenen.foto van Zomeravonden Hoevenen.foto van Zomeravonden Hoevenen.foto van Zomeravonden Hoevenen.