Tekstvak:

Kalender 2018

50 Tinten Brijs:

Op onze eerste Zomeravond komt "50 Tinten Brijs" onze weide in de fik steken.
50 Tinten Brijs is spontaan geboren uit een té intieme vriendschap tussen zes muzikanten. Omdat ze allemaal een opvoeding en sommige onder hen zelfs enige scholing hebben genoten in het Nederlands besloten ze het 'Engels met haar op' links te laten liggen en zich volledig toe te leggen op een 'moedertalig' repertoire.
Dit heeft als resultaat dat ze het beste brengen van De Kreuners, Gorki, De Mens, Noordkaap, Doe Maar, Het Goede Doel, The Scene...
Enkel rock hoor ik u denken? 
Neen, ook klassiekers van artiesten zoals Louis Neefs, Rob De Nijs, Bots, Lais, Urbanus, Will Tura, Clouseau, Liliane St Pierre, André Hazes, - de lijst is eindeloos -, komen aan bod.

Woensdag 04 juli 2018

Audioshakers:

Op onze tweede Zomeravond doen we het eens anders! Audioshakers is een nieuw concept dat feilloos aansluit bij elke dj. Het is een mix van dj tracks, live drums, mc, zang en saxofoon voor de zwoele beats.

Ze brengen de meest recente dance tracks oa. Bakermat, The Black Eyed Peas, Rudimental, The Chainsmokers, Rihanna……en ook de 90’s dance gaat niet verloren. Deze avond geen gitaarcoverband," times they are a changin", tijd voor een frisse pop dance act. Dansen tot het dak eraf gaat!

Zomeravonden Hoevenen

Woensdag 11 juli 2018

The Covrettes:

De laatste Zomeravond van 2018 is echt een bloemeké! 
The Covrettes brengen u het beste van 2 werelden: recente en herkenbare hits verpakt in een vintage-jasje.  Laat u verrassen door drie frontzangeressen en vier topmuzikanten, in een wervelende retro-show met bekende hits, kostuumwissels en choreo's. Telkens dansbaar en aanstekelijk, telkens met de eigen Covrettes-twist. 
Enkele voorbeelden: Triggerfinger, Metallica en Peggy Lee maar even goed Rihanna en Adele...

Woensdag 25 juli 2018

De Vos & Lemmes:

Het mag ook eens een totaal fout feestje zijn op onze Zomeravonden, dus dachten we .... De Vos & Lemmes.
Geen saai gedoe dat de joligheid doet vergallen,
De Vos & Lemmes brengen Nederlandstalige covers met ballen!
Wat kan je verwachten: Nederlandstalige schlagers, smartlappen en meezingers van de bovenste plank op een originele manier gebracht door 8 professionele mensen die houden van een feestje.  Geen seconde tijd voor verveling want de meeste nummers zitten verwerkt in medleys die speciaal voor hen geschreven zijn. Van Hazes naar Marva en van Laura Lynn tot Eddy Wally.

Woensdag 18 juli 2018

VU: De Avonden vzw

Created by: Kristof U.

IN SAMENWERKING MET: